Ebnyírlak
kutyakozmetika

Üdvözlöm!

Noviczky Renáta vagyok. Minden kedves gazdit várok kis és nagy kedvencével üzletemben, melyet 2012 szeptemberében nyitottam meg Budapesten, a XVII. kerületben. Mindig is a kreatív szakmákat szerettem, ahol szembetűnő a változás. Nagy örömet okoz, hogy a kis kócos szőrmókokból gyönyörűséges habcsókot varázsolhatok! Mindent megteszek annak érdekében, hogy a gazdi mellett a kutyus is elégedetten távozzon!

Tekintse meg munkáimat!

Galéria

Minőségi
szolgáltatások

Több éves szakmai tapasztalattal vállalom a kutyusok nyírását illetve trimmelését. Fürdetéshez választható bio sampon az ápolt bőrért. Csak természetes összetevőket tartalmaz, adalékanyagoktól mentes, így nem okoz allergiás reakciókat. További samponjaink is mind hipoallergének. Teljes körű ellátást biztosítunk mindenki igénye szerint.

Tekintse meg áraimat!

Árak

Rólunk
mondták

*****Reni lelkiismeretes, kedves, jól bánik a kutyákkal, jók az árak is. Nehezen találtam rád, de örülök, hogy ismerlek :)

*****Nagyon szuper hely, a kutyámat teljes mértékben csinossá, széppé teszik!!! Reni nagyon ügyes és alapos munkát végez. :) Bátran ajánlom mindenkinek!

*****Csak is ide viszem a lányokat! Mindenkinek ajánlom! Kedves, hozzáértő kozmetikus <3

Tekintse meg munkáimat!

Galéria

Címünk:

1173 Pesti út 130.

Telefon:

06-70 277-73-74

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig
9.00 és 18.00 óra között. Szombaton és Vasárnap zárva!